Blog

Bambu Ürünlerinde Bambum Markasını Diğer Markalardan Ayıran 3 Özellik!

Bambu Ürünlerinde Bambum Markasını Diğer Markalardan Ayıran 3 Özellik!

Bambum markası ürünleri, günümüzde insanların güvenle satın aldığı marka ve ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsan sağlığını göz önünde bulundurarak sağlıklı ve birinci sınıf kalite ürünlerin üretimini gerçekleştiren Bambum markası, diğer markalardan farklı pek çok özelliğe sahiptir. Örneğin; ekolojik oluşu, ürün tasarımlarının tamamen kendilerine ait oluşu ve doğal ortamlarda üretimi gerçekleştiriliyor oluşu, bambum markasının ürünlerini ve markasını diğerlerinden ayıran özellikler olarak ifade edilebilmektedir.

  • Ekolojik

Bambum ürünleri ekolojik olma özelliğine sahiptir. Bambu bitkisi, doğada diğer bitkilere kıyasla yüzde 35 daha fazla oksijen üretmekte ve bu da yüzde 35 daha temiz hava anlamına gelmektedir. Üstelik talep artışı sayesinde bambu ormanlarının sayısı artırılmakta ve daha temiz hava oluşumu sağlanmaktadır.

  • Ürün Tasarımları Kendine Ait

Bambum markası, mutfak gereçlerinin tümünün tasarımını kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Firma bünyesinde görevli tasarımcılar, tüketicinin ihtiyaçlarını ve sektörün trendlerini takip ederek bunlara uygun tasarımlar sunmaktadır.

  • Üretimi Doğal Ortamlarda Yapılır

Bambum ürünlerinin üretimi tümüyle doğal bir ortamda, doğal yöntemler ile gerçekleştirilmektedir. Boru biçimindeki bambu ağacının en etli bölgesinden çubuklar çıkarılmakta, şekillendirilmekte ve yine bambu ağacının şekerli yapısından elde edilen doğal yapıştırıcılar ile sabitlenerek preslenmekte ve fırınlanmaktadır.

Bambum Markası Ürünler Nasıl Saklanmalıdır?

Bambum Markası Ürünler Nasıl Saklanmalıdır?
Bambum Markası Ürünler Nasıl Saklanmalıdır?

Bambum ürünlerinin saklanmasında dikkat edilecek en önemli mesele güneş ışınlarına maruz bırakılmamasıdır. Güneş ışınları bambum ürünlerinin çatlamasına ve reçine kaplamanın solmasına neden olabilmektedir.

Bambu Ürünler Nasıl Kullanılmalıdır?

Bütün besinlerin servisi ve saklanması için kullanılabilen bambum ürünler, 80 dereceye kadar çorba, yemek, et gibi sıcak servislerde kullanılabilmektedir. Bunun yanı sıra soğuk besinlerde de kullanılan bu ürünler, üzerindeki doğal reçine sayesinde herhangi bir zarara neden olmamaktadır.

Bambu Ürünler Nasıl Temizlenmelidir?

Bambum ürünlerinin temizliği biraz daha özen gerektirmektedir. Bu gibi ürünler mümkün olduğunca kullanımından hemen sonra yıkanmalıdır. Kirli kalması ile ortaya çıkan besin kalıntılarının deformasyonu, bambuya sirayet edebilmekte ve çeşitli lekelere neden olabilmektedir.

Öte yandan bambum ürünlerinin temizliği imkanlar dahilinde elde yapılmalıdır. Bulaşık makinesinde yıkanması ürünün ömrünü kısaltmaktadır. Dolayısıyla elde yumuşak bir bez ya da sünger eşliğinde doğal deterjanlar ya da bambuya özel temizleyiciler ile yıkanmalıdır. Ayrıca yıkandıktan sonra kurulanıp saklanması da yine ürünün ömrünü uzatmaktadır.

Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Bambum ürünlerinin bakımı konusunda herhangi bir kimyasal içerikli maddeye ihtiyaç duyulmamaktadır. Yalnızca doğal sedir yağı ve zeytinyağı ile yağlamak yeterli olacaktır. Normal şartlarda herhangi bir sıvıyı kabul etmeyen bambu ürünler, doğal zeytinyağını emebilmektedir. Zaman zaman bu şekilde yapılan zeytinyağlı bakımın ardından kurumaya bırakılması bambum ürünlerinin daha uzun ömürlü kullanılabilmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca bu bakım sayesinde tüm bambum ürünleri daha canlı ve her zaman yeni gibi bir görünüme kavuşabilmektedir. Bu ürünler doğru bir şekilde kullanıldığında ve periyodik şekilde bakımları yapıldığında uzun süre kullanıcısına hizmet edebilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir